Advertisement

Γκερντ Μίλερ Ρεκορ : Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo) / Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ.

Γκερντ Μίλερ Ρεκορ : Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo) / Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ.. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις από το 2013. Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν. Οι μπακς είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες επιθετικά στη λίγκα φέτος, ενώ οι 'λιμνάνθρωποι' έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη δύση. Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα.

Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Απίθανοι χάαλαντ και σάντο, έσπασαν το ρεκόρ του γκερντ μίλερ! Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ, διαλύει κάθε στατιστική και έχει ως βασικό του στόχο Ρεκόρ ο μέσι, 5 γκολ ο φαλκάο.

Champions League: Το απίθανο γκολ του Μέσι και το μυθικό ...
Champions League: Το απίθανο γκολ του Μέσι και το μυθικό ... from www.true.gr
Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. «επιτέλους κάποιος έσπασε αυτό το ρεκόρ, μήπως και μας αφήσουν στην ησυχία μας». Ο γκέρντ μίλερ, ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος, μια για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Χωρίς τον γκέρντ μίλερ, η μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις από το 2013. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ, διαλύει κάθε στατιστική και έχει ως βασικό του στόχο

Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ σε μία σεζόν στην bundesliga. Σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις από το 2013. Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Μιλάμε για το ιστορικό γκολ του γκερντ μίλερ, στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 1974 που έδωσε χάρισε το τρόπαιο στη χώρα απέναντι στην πανίσχυρη ολλανδία της εποχής. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ. Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα. Θα φορτώνει με γκολ τα. Με γκολ στο 90ό λεπτό του αγώνα με την άουγκσμπουργκ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι έφτασε τα 41 τέρματα στην σεζόν και έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο μέσι πέτυχε 2 γκολ στην νίκη της μπαρτσελόνα επί της μπέτις και έσπασε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ (videos). Ασυγκράτητος στην επίθεση της μπάγερν, για μία ακόμη χρονιά, ήταν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, που έχει άλλωστε αναδειχθεί.

Ο πολωνός έβαλε πλώρη για ένα μεγάλο ρεκόρ. Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ σε μία σεζόν στην bundesliga. Απολαυστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε μπορούσια ντόρτμουντ και λειψία.

Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo)
Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo) from talentabout.gr
Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. «ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», δήλωσε ο πρόεδρος της μπάγερν, χέρμπερτ χάινερ. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Μιλάμε για το ιστορικό γκολ του γκερντ μίλερ, στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 1974 που έδωσε χάρισε το τρόπαιο στη χώρα απέναντι στην πανίσχυρη ολλανδία της εποχής. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει την γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες. Ισοφάρισε το ρεκόρ του μίλερ με 40 γκολ και τον τίμησε με μπλουζάκι «για πάντα γκερντ». Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής.

Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει την γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι απειλεί τα ρεκόρ του θρυλικού γκερντ μίλερ. Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Απίθανοι χάαλαντ και σάντο, έσπασαν το ρεκόρ του γκερντ μίλερ! Ο τόμας μίλερ αναφέρθηκε στην τεράστια ευκαιρία που έχασε στην αναμέτρηση της γερμανίας με την αγγλία την ευκαιρία να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του γκερντ μίλερ θα έχει σήμερα κόντρα στην. Απολαυστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε μπορούσια ντόρτμουντ και λειψία. Ρεκόρ ο μέσι, 5 γκολ ο φαλκάο. Έσπασε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ ο λεβαντόφσκι. Ισοφάρισε το ρεκόρ του μίλερ με 40 γκολ και τον τίμησε με μπλουζάκι «για πάντα γκερντ». Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει την γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ. Θα φορτώνει με γκολ τα. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Με γκολ στο 90ό λεπτό του αγώνα με την άουγκσμπουργκ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι έφτασε τα 41 τέρματα στην σεζόν και έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ του γκερντ μίλερ.

Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ. Ασυγκράτητος στην επίθεση της μπάγερν, για μία ακόμη χρονιά, ήταν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, που έχει άλλωστε αναδειχθεί. Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει την γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ:

1972 - ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ | PANATHINAIKOS FC OFFICIAL ...
1972 - ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ | PANATHINAIKOS FC OFFICIAL ... from www.pao.gr
Απολαυστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε μπορούσια ντόρτμουντ και λειψία. Ο γκερντ μίλερ κατείχε το ρεκόρ των γκολ όλων των εποχών στο παγκόσμιο κύπελλο με 14 γκολ από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια, ο μίλερ ήξερε τι θα κάνει στην ζωή του: Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ σε μία σεζόν στην bundesliga. Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει την γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες. Μιλάμε για το ιστορικό γκολ του γκερντ μίλερ, στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 1974 που έδωσε χάρισε το τρόπαιο στη χώρα απέναντι στην πανίσχυρη ολλανδία της εποχής.

Ο γκέρντ μίλερ, ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος, μια για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που.

Ο μέσι πέτυχε 2 γκολ στην νίκη της μπαρτσελόνα επί της μπέτις και έσπασε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ (videos). Απολαυστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε μπορούσια ντόρτμουντ και λειψία. «ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», δήλωσε ο πρόεδρος της μπάγερν, χέρμπερτ χάινερ. Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Φτωχότερο είναι πλέον το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Ο τόμας μίλερ αναφέρθηκε στην τεράστια ευκαιρία που έχασε στην αναμέτρηση της γερμανίας με την αγγλία την ευκαιρία να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του γκερντ μίλερ θα έχει σήμερα κόντρα στην. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ, διαλύει κάθε στατιστική και έχει ως βασικό του στόχο Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής.

Απολαυστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε μπορούσια ντόρτμουντ και λειψία γκερντ μίλερ. Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα.

Posting Komentar

0 Komentar